• historia_i_vida

Barcelona 1700. Història i vida

L’activitat frenètica del barri de la Ribera es pot explicar a través dels carrers i dels edificis del jaciment i d’aquelles persones i famílies que hi van viure. Un barri on es concentraven els principals intercanvis comercials de la ciutat i que va patir les conseqüències de la guerra de Successió. L’ordre d’enderroc de més de 5.000 cases, que va obligar els mateixos propietaris a ensorrar les seves llars, confereix a la visita una dimensió humana poc habitual.

La visita combinada al jaciment arqueològic i a l’exposició permanent ens permet d’aprofundir la nostra descoberta de la Barcelona del 1700. Diferents recursos com una maqueta de la ciutat i les seves diferents fases evolutives, un audiovisual i una interessant mostra de les incomptables restes materials trobades durant les excavacions obren noves dimensions a la visita al jaciment arqueològic, una experiència que ens permet acostar-nos all dia a dia dels habitants de la ciutat del 1700, unint de manera singular microhistòria i macrohistòria.

VISITES GUIADES

Durada: 1h 30 min
Preu: 4€
Horaris:
De dimarts a diumenge: 16h (anglès) , 16.30h (castellà), 17.30h (català).
Caps de setmana també a les 11.30 (català) i a les 12.30 (castellà).

  • Del 2 de gener al 31 de desembre

El Born Centre de Cultura i Memòria, Plaça Comercial, Barcelona, Spain

Activitat en català, castellà i anglès.

Venda d'entrades

4,00 € General Combinada (Jaciment i Exposició permanent).

Per a grups i altres descomptes, contacteu amb reserveselbornccm@eicub.net o al telèfon de reserves: 93 256 68 50 (de dilluns a divendres de 9.30 a 19 h).