• El Bornet

Casals d’estiu 2016

Activitats d’estiu adreçades a nens i nenes de 6 a 12 anys

Voleu aprofitar les vacances d’estiu per fer un viatge en el temps?
Durant 5 setmanes us convidem a conèixer tots els secrets de la Barcelona de fa 300 anys. Si tens entre 6 i 12 anys, anima’t a fer tallers, rutes i jocs que faran història!
Els matins d’estiu són… Born!

 

Contes amb molta història!
Del 28 de juny a l’1 de juliol

La història és plena d’històries. Et convidem a viure el 1700 amb les aventures de la Marianna, el Peret i el Mateu, i crear un conte a partir de les seves històries. Com es construeix un personatge de conte? Què en podem aprendre? Durant la setmana respondrem aquestes i altres preguntes amb tallers d’escriptura creativa i de dibuix, i acabarem construint plegats un llibre il·lustrat.

 

Arqueo… què!
Del 5 al 8 de juliol

Arqueologia! Busquem nenes i nens curiosos, amants de la història i dels misteris que amaga,
que ens ajudin a conèixer tots els secrets del jaciment del Born i de la Barcelona moderna. Aprendrem com és la feina d’un arqueòleg, com interpreta les troballes que fa i com és capaç d’extreure’n coneixements. Descobrirem el nostre passat i acabarem imaginant què pensaran de nosaltres els arqueòlegs del futur.

 

Barcelona, gran mercat
Del 12 al 15 de juliol

Fa 300 anys Barcelona era un gran mercat obert al món… S’hi podien trobar les mercaderies més fines vingudes d’arreu i els artesans catalans intentaven competir amb les modes i invents més exclusius. Al mateix temps, els mercaders i comerciants iniciaven noves rutes per comprar i vendre els seus productes. Aprofita l’ocasió i vine a obrir la teva botiga en una ciutat plena d’oportunitats!

 

Vida de jocs i festes
Del 19 al 22 de juliol

Sabies que a la Barcelona del 1700 hi havia 110 dies de festa a l’any? Als barcelonins i barcelonines els agradava reunir-se a les tavernes, disfressar-se o anar als triquets a fer partides de daus i de cartes. S’hi divertien, jugaven… i feien trampes! Durant tota la setmana aprendrem a passar-nos-ho bé com a l’època dels nostres avantpassats. Fes una bona jugada i acompanya’ns!

 

So many stories from Barcelona’s history: life is theater at Born*
From 26 to 29 of July

Once upon a time in Barcelona, Marianna, Peret and Mateu experienced amazing adventures! Do you want to be a part of them? Their stories will bring you closer to the history of a dynamic and vivid city, 300 years ago. Get involved! Play a role, create new characters and adventures based on yesterday’s daily life.

*Only for children from 10 to 12 years old

  • Del 28 de juny de 2016 al 29 de juliol de 2016

Activitat en català i anglès.

Reserva prèvia

Servei de reserves: telèfon 93 256 68 50 (laborables, de dilluns a divendres, de 9.30 a 19 h) o a reserveselborncc@bcn.cat

20,00 € Preu per setmana (en català)

28,00 € Preu per setmana (en anglès)