Els '68

Accediràs automàticament al web d'El Born CCM en 10 segons.

  • kiki_1

  • kiki_collage

Kiki, l’aprenent de bruixa

Cinema: "Som exploradors!"

Hayao Miyazaki, Japó, 1989, 101’. En català.

Kiki és una nena aprenent de bruixa que deixa enrere casa seva i la seva família per independitzar-se i començar el procés d’aprenentatge que la converteixi en una bruixa del tot. Acompanyada d’en Jiji, el seu gat negre, emprèn un viatge que el porta fins a Koriko, una ciutat marítima, on troba feina en un forn de pa. La Kiki farà de missatgera i iniciarà un aprenentatge que li farà descobrir els seus punts febles i les seves autèntiques virtuts.

Com és habitual en la seva filmografia, Miyazaki ens regala una pel·lícula fantàstica amb un gran rerefons filosòfic i moral, convertint la petita bruixa en una heroïna que lluita per aconseguir un món millor.

En el marc del programa “Mercat i ciutat”, durant aquest segon trimestre de l’any, El Born CCM us ofereix un cicle de cinema per a nens i nenes exploradors sota el títol Mercaders i aventurers. Un cicle que tindrà ben present l’esperit d’aventura per a la recerca dels guanys, que és l’ànima dels mercaders i els comerciants. Anirem al París dels anys 30 per endinsar-nos en l’enrenou d’una estació de tren, espai de trànsit i d’intercanvi i de comerç, i també viatjarem pel món damunt d’una escombra per conèixer la història d’una nena bruixa que es dedica a fer de missatgera d’una pastisseria.

 

  • Diumenge, 14 de maig A les 12 h

Sala Moragues.
El Born CCM El Born Centre Cultural i de Memòria, Plaça Comercial, Barcelona, Espanya

Activitat en català.

Venda d'entrades

3,00 € General

Súpers Gratuït

Col·laboradors