• Tantàgora - Flic Festival 2017 (familiar)

Fliquets. Festival de literatura per als més petits

Durant els tres primers anys de vida l’infant creix i fa: escolta, toca, gateja, s’expressa a través del balbuceig, emet els primers sons, les primeres tires fòniques per fer-se entendre, amb les paraules i també amb tot el cos, s’embadoca. A l’espai dels Fliquets fem que això sigui possible en un món ple de bons llibres i d’accions que giren al seu voltant.

Oferim un gran espai –Paisatges in nits–, on cada infant pot descobrir i jugar al seu ritme, a través de les propostes plantejades en quatre grans àmbits: llegir la ciutat, llibres com cases, primers llibres i com sona un llibre. Però estigueu atents, en aquests racons, hi trobarem música, dansa i poesia: les visions d’artistes!

El FLIC és un festival d’experiències i creació literària que convida a gaudir de la literatura i de les arts. L’objectiu és promoure la relació entre les diverses arts a través de formats innovadors i experimentals per fomentar així la creació interdisciplinària i el foment pel gust literari, amb la participació de tots els agents implicats.

ES PODRAN COMPRAR ENTRADES EL MATEIX DIA DEL FESTIVAL, A L’ENTRADA DE L’ACTIVITAT

COMPRA D’ENTRADES ONLINE A:

Fliquets

  • Diumenge, 4 de febrer De 10 h a 11:45 h, de 12:30 h a 14 h i de 16 h a 17:30 h

Sala Moragues.
El Born CCM El Born Centre de Cultura i Memòria, Plaça Comercial, Barcelona, Spain

Activitat en català.

Venda d'entrades

3,00 € General