• Harmonie Koningin Wilhelmina

Concert de l’Orquestra Harmonie Koningin Wilhelmina (HKW) a El Born CCM

El dissabte 7 de maig de 2016, 19 h, al vestíbul de carrer Comercial, l’orquestra de vent Harmonie Koningin Wilhelmina (HKW), de Wamel (Holanda), ofereix un concert gratuït a El Born CCM en motiu dels actes de celebració del 120è aniversari de la fundació d’aquesta formació musical

Sota la direcció de Willem van Zee, i amb la participació de Mirjam Plas com a flauta solista, el concert inclourà obres de Britten, Pütz, Stenhammar, Ellerby i Mackey.

L’Harmonie Koningin Wilhelmina (HKW) és una de les orquestres de vent més importants del món. Va ser fundada el 1896 a Wamel, un petit poble al centre dels Països Baixos. La HKW és una orquestra simfònica de vent que dóna molta importància en el seu repertori a la inclusió de peces noves. És una formació deliberadament petita i té fama per la seva transparència musical. Actualment celebra el seu 120è aniversari.

Willem Van Zee és el director musical de l’Harmonia Koningin Wilhelmina des de 1997.

Mirjam Plas, nascuda a Almelo (Holanda), ha actuat com a solista amb la Jove Orquestra de Twente i la Jove Orquestra Nacional de Vents d’Holanda, interpretant els concerts per a flauta i orquestra de Carl Reinecke i Ted Huggins. També ha estat convidada a participar al prestigiós Cheltenham International Music Festival d’Anglaterra en les edicions de 2005 i 2006 i ha col·laborat amb orquestres com l’Orquestra Simfonica del Gran Teatre del Liceu, l’Orquestra de Cambra Terrassa, l’Orquestra Simfònica Camerata XXI, la Acadèmia del Gran Teatre del Liceu, l’OBC, etc.

Per a més informació, cliqueu aquí.