Carnav@litza’t amb El Born CCM!

Sabies que el carnestoltes a la Barcelona moderna era tan popular que, fins i tot, es va celebrar després d’intensos setges o grans epidèmies de pesta? Vols viure la disbauxa i la transgressió característiques d’aquesta celebració tan singular en primera persona i des de casa teva?

Enguany El Born CCM et proposa reinventar el carnaval i t’ofereix dues activitats inspirades en el carnestoltes del 1700 i que podràs fer des de casa:

  • Connecta’t a Twitter, entra al Laberint del rei Carnestoltes i comença la teva pròpia aventura pel carnestoltes del 1700. En ple carnaval, tria el teu propi camí i ajuda els barcelonins i barcelonines a celebrar la seva festa més transgressora. Però… alerta! Hauràs d’evitar que les autoritats prohibeixin aquesta expressió de llibertat tan singular de la ciutat! Un joc que et permetrà conèixer un munt de vivències reals protagonitzades per famílies, homes i dones del segle XVIII i que podràs relacionar amb espais conservats tant en el conjunt arqueològic d’El Born CCM com en d’altres indrets de Barcelona

Inici fil twitter Carnestoltes

  • Descarrega’t les instruccions i plantilles i confeccioneu en família les vostres pròpies màscares, gorgeres, punys i tocats inspirats en la indumentària dels habitants de l’època. Esmoleu la vostra creativitat i inventiva per a fer les disfresses més estrambòtiques! I si ens veniu a visitar a El Born CCM durant les festes de Santa Eulàlia, adreçeu-vos a taquilles i podreu recollir les plantilles en cartolina!

Consulta les instruccions i viu el teu carnestoltes del 1700

Carnestoltes del 1700 - instruccions

Descarrega’t les plantilles fent clic aquí.

Les plantilles del Carnestoltes del 1700

 

 

  • De l'11 de febrer al 17 de febrer

Activitat online.

Activitat en català.

Entrada gratuïta