Casal d’Estiu 2022

Arts & Born: Teatre-cinema-dansa

Un cop més, arriba l’estiu i tenim moltes ganes de viure noves aventures, experiències i emocions. Us proposem participar en un casal on la creació artística, la investigació arqueològica i el treball en equip us ajudaran a entendre millor el que us envolta i a potenciar la vostra creativitat.

Una ciutat increïble va romandre enterrada durant tres-cents anys, esperant a ser descoberta. Voleu conèixer aquesta ciutat amagada sota els vostres peus i la gent que hi vivia? Voleu viure’n la història d’una manera artística i creativa? Us atreviu a endinsar-vos a la Barcelona del 1700 a través del cinema, les arts escèniques, la música i la dansa?

A partir d’un seguit d’activitats interdisciplinàries explorarem l’art del moviment, de la interpretació i de la mirada per fer un viatge en el temps i viure, en primera persona, en una ciutat plena d’històries de picaresca, d’amor, de supervivència i també de molta gresca!

Dates:

 • Del 27 de juny a l’1 de juliol, de 10 a 14 hores. EL BORN, UNA CIUTAT DE PEL·LÍCULA

  Més informació

 • Del 4 al 8 de juliol, de 10 a 14 hores. EL BORN, A ESCENA!

  Més informació

 • De l’11 al 15 de juliol, de 10 a 14 hores. EL BORN EN DANSA

  Més informació

Dirigit a nenes i nens entre 7 i 11 anys.

Per a infants amb Necessitats Educatives Especials, poseu-vos en contacte amb el servei de reserves per poder oferir el millor servei.

 • Del 27 de juny al 15 de juliol

El Born Centre de Cultura i Memòria.

Activitat en català.

Entrades

35,00 € Preu per setmana

Es pot reservar plaça mitjançant el botó de venda d'entrades. Es pot fer reserva prèvia per correu electrònic a reserveselbornccm@eicub.net
 o al telèfon
 93 256 68 50 (de dilluns a divendres, de 9.30 a 19 h).

 • discapacitat_fisica