Concert ‘Puntos primeros. Música en xifra del Doctor Carles i Amat’

Amb La Sonorosa

El concert “Puntos primeros: música en xifra del Doctor Carles i Amat”, és una de les activitats que s’ofereixen durant l’Any Joan Carles i Amat. El concert, concebut per Edwin Garcia, és un tribut a una de les obres fonamentals de Carles i Amat, el tractat Guitarra Española de cinco órdenes (primera edició 1596), el primer conegut a Europa i de gran transcendència en la història de la música. El va escriure amb només 24 anys i va tenir una enorme difusió al barri del Born durant el segle XVIII.

Consulteu el programa aquí.

Interpretació: La Sonorosa (Anaïs Oliveras, soprano, Edwin Garcia, guitarra de cinc ordres, i Pere Olivé, percussions)

Amb la col·laboració de Xavier Albertí, director d’escena, actor i compositor, recitant els Aforismes de Joan Carles i Amat.

 

Joan Carles i Amat (Monistrol de Montserrat, 1572-1642) va ser un humanista polifacètic que va destacar en camps tan diversos com la medicina, la música, l’escriptura i la política.

 

Aquesta és una de les activitats que acull El Born CCM amb motiu de l’Any Joan Carles i Amat. El mateix dia també es podrà gaudir del concert de joves guitarristes de les escoles de música de Ciutat Vella.

 

  • Dissabte, 22 d'octubre A les 19 h

Sala Moragues.
El Born CCM

Activitat en català.

Entrades

Es pot adquirir l'entrada mitjançant el botó de venda d'entrades o a les taquilles del centre.

També es pot fer reserva prèvia per correu electrònic a reserveselbornccm@eicub.net
 o al telèfon
 93 256 68 50 (de dilluns a divendres, de 9.30 a 19 h).
Gratuït