Exposició escolar: la clau és la pau

L'alumnat de l'escola Sant Felip Neri presenta els seus treballs

Per què seguim perpetuant les guerres? Com podem iniciar el camí cap a la pau positiva? Com podem resoldre els nostres conflictes des de la no-violència?

Per tercer any consecutiu, l’alumnat de 6è de primària de l’escola Sant Felip Neri ha participat en el projecte museu-escola La clau és la pau: repensant els conceptes de guerra i de pau. 

Una iniciativa sorgida d’El Born CCM que ha permès a l’alumnat reflexionar entorn dels conceptes de violència, conflicte i pau, positiva i negativa. El treball fet durant tot el curs ha perseguit l’objectiu de generar un marc de reflexió crítica a l’entorn dels enfrontaments bèl·lics, des de la conscienciació i posada en pràctica de la cultura de la pau, no entesa com l’absència de guerra, sinó com a posicionament crític i compromès davant les violències que ens envolten.

Des de l’1 i fins al 6 de juny trobareu a la sala Castellví d’El Born CCM l’exposició realitzada per l’alumnat, on s’hi recullen les conclusions del treball fet. Una mostra reflexiva i suggerent per aprendre a ser crítics amb la nostra posició vers els conflictes i per encarar-los de manera constructiva mitjançant el diàleg, la negociació i la cooperació.

No t’ho perdis! A El Born CCM som educació!

  • Del 1 de juny al 6 de juny

Sala Castellví.
El Born CCM

Activitat en català.

Entrada gratuïta