• Seguem arran!

Entrades exhaurides

Concert ‘Seguem arran!’

Quinze himnes i una cançó eròtica

Concert de commemoració de la Diada Nacional de l’Onze de Setembre.

Un espectacle que recorre quinze cançons populars que han esdevingut himnes i un himne que prové d’una cançó eròtica. Un concert únic amb cançons com “La Santa Espina”, “El cant de la senyera”, “L’estaca”, “Bac de Roda” o “La muixeranga”, entre d’altres, i un himne, “Els Segadors”, l’himne nacional oficial de Catalunya, que prové d’una cançó eròtica del segle XVIII.

Un recull de cançons que al llarg dels segles ha definit un imaginari col·lectiu musical que ha ajudat a configurar la nostra identitat com a poble.

 

Intèrprets:

Miquel Gil Una de les veus de referència de la música d’arrel del País Valencià.

Arnau Tordera Cantant, guitarrista i compositor d’Obeses, un dels grups revelació del 2015.

Roger Padullés Un dels tenors amb més projecció del moment. Premi Enderrock 2015 de la Crítica al millor artista de clàssica.

Joan Crosas Actor i músic.

Mariona Sagarra Cantant, reconeguda pel seu tractament de la tradició vestida d’actualitat.

Jordi Fàbregas Membre del Pont d’Arcalís i dinamitzador folk.

Coral Cantiga Un dels cors amateurs més destacats de l’actualitat, amb seu als Lluïsos de Gràcia. El seu repertori inclou obres de totes les èpoques i estils i entre les seves produccions cal destacar els espectacles poeticomusicals.

Simfònica de Cobla i Corda de Catalunya És una formació musical inèdita integrada pels instruments de corda tradicionals d’una orquestra simfònica units al personalíssim so dels instruments de vent de la cobla. Està formada per dels instrumentistes de cobla de La Principal de la Bisbal i les cordes de la Jove Orquestra de les Comarques Gironines.

 

Una producció del Grup Enderrock, L’Avenç i Clack per al Born CC. Amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Fundació Metalquímia.

  • Dimarts, 8 de setembre A les 20 h i 22 h

El Born CC.

Activitat en català.

Entrades

10,00 € Anticipada

15,00 € Taquilles