• Banner web

ACTIVITY IN CATALAN

La respuesta a todo lo que preguntarías a una tía trans

Projecció documental i presentació del llibre amb Valentina Berr i Elisenda Carod

A través de textos entretinguts, intensos, de vegades divertits i sempre pedagògics, el llibre La respuesta a todo lo que preguntarías a una tía trans intenta resoldre, d’una vegada per totes, les inquietuds i curiositats més habituals sobre les dones trans.

La seva autora, Valentina Berr (Ripollet, 1993), imparteix xerrades sobre temàtiques relacionades amb la diversitat sexual i de gènere, crea continguts pedagògics a xarxes socials i va presentar el primer podcast de dones trans a Espanya. Presentarà el llibre acompanyada de l’Elisenda Carod, periodista, comunicadora i presentadora de La tarda de Catalunya Ràdio.

La presentació anirà precedida de la projecció del documental ‘Com et deies abans? I altres preguntes estúpides’, que s’endinsa a la quotidianitat de les persones trans. Des del sentit de l’humor i una mirada transpositiva fa un recorregut per les experiències de diverses persones trans i recull el testimoni d’especialistes en dret, medicina, psicologia i treball social.

Farem:

  • 18:00 a 19:30h documental: “Com et deies abans? I altres preguntes estúpides”
  • 19:30 a 20:30h presentació del llibre “La respuesta a todo lo que preguntarías a una tía trans”, amb Valentina Berr i Elisenda Carod

Sala Moragues, El Born CCM.

Activity in Catalan.

Tickets

Free entrance