Quin origen tenen els nostres plats favorits? Què menjaven els barcelonins i barcelonines a l’edat mitjana o al 1700?
El taller de cuina Una història per llepar-se els dits és un petit viatge per la història de l’alimentació per conèixer com la introducció de nous productes al llarg del temps ha canviat la nostra forma de menjar. L’activitat s’inicia amb un breu itinerari que inclou espais del jaciment, per després passar al taller de cuina, on s’elaboren plats representatius de diferents èpoques històriques.
———
Famílies amb nens i nenes d’entre 6 i 12 anys.
- Dissabte, 14 d’octubre. De 17 h a 19 h
- Dissabte, 11 de novembre. De 17 h a 19 h
- Dissabte, 30 de desembre. De 17 h a 19 h
Si sou un grup de més de 10 persones, cal que us poseu en contacte amb el Servei de Reserves: reserveselbornccm@eicub.net o al telèfon 93 256 68 50 (de dilluns a divendres de 9.30 a 19 h).