Vols saber com era un dinar o un sopar a la Barcelona de fa tres-cents anys?
Us convidem a reconstruir com era la cuina i la bodega de la Barcelona del 1700. A partir de la documentació conservada i de disciplines com la bioarqueologia, descobrireu una gastronomia ben variada, tant socialment com pel que fa als ingredients. Hi trobareu des dels productes bàsics com la carn, el pa, la fruita o el peix, fins a aquells que venien de ben lluny, com la xocolata, el cafè o el sucre, i no ens oblidem dels vins i aiguardents per acompanyar un àpat històric. Bon profit!
Durada: 30 minuts.
A les visites exprés cada mes tractem un tema diferent. Aquestes visites són un tast dels continguts que oferim a les visites comentades de la programació regular.
Si sou un grup de més de 10 persones i us interessa fer una visita comentada d’una temàtica concreta, no dubteu a demanar informació i contactar amb el Servei de Reserves: reserveselbornccm@eicub.net o al telèfon 93 256 68 50 (de dilluns a divendres de 9.30 a 19 h).