• BCND 2

ACTIVITY IN CATALAN

Barcelona Dibuixa: Arbres, silencis i xarxes socials

La terra et parla. Escolta-la i comparteix la seva màgia.

Descobrim la intel·ligència de la terra. Escoltem els silencis dels boscos. Teixim la xarxa dels arbres.

L’artista Marta de los Pájaros ens proposa aturar-nos i redescobrim la natura que ens envolta i com ens hi relacionem. Lluny dels ritmes quotidians, a través del llenguatge del collage, ens endinsarem en les profunditats de la terra per reconnectar com a espècie i reaprendre els valors que encarna l’artista.

Marta de los Pájaros (Barcelona, 1984). La integritat de la seva obra sorgeix de les sinergies generades pel binomi Humanitats-Belles Arts. Entén el collage com a mitjà discursiu i disruptiu, a partir del qual establir noves unitats de significat derivades d’una reflexiva selecció, descontextualització i recontextualització de materials inherents a la nostra cultura visual. El motor que la impulsa a la creació radica en la voluntat de compartir la riquesa del coneixement tot transformant-la en elements plàstics carregats d’una intenció cada vegada més vinculada al compromís amb la natura i l’entorn que ens envolta; Locus simbòlics que cerquen el diàleg i apel·len a l’imaginari d’aquelles mirades curioses, tot convidant-les a participar d’un temps i espai intersticial que habita a mig camí entre la realitat i les seves possibles alternatives.

Vespre de dissabte 28 octubre: taller per a públic juvenil i adult

Taller de collage i reflexió sobre els valors de la natura com a font d’inspiració per les relacions humanes. En aquest taller creatiu per a públic juvenil i adult reflexionarem sobre l’estat actual de les relacions humanes emmirallant-nos en el món dels arbres i en el seu llenguatge invisible carregat de principis fonamentals que s’estan perdent en la nostra societat. El taller clama l’aturada dels ritmes quotidians i ens convida a endinsar-nos, a través del collage, en les profunditats de la terra per reconnectar com a espècie i reaprendre els valors que encarna l’artista Marta de los Pájaros.

Sessions:

  • de 19.00 a 21.30 h
  • de 21.30 a 24.00 h

Es recomana reserva prèvia.

De les 19 a les 24 h el centre romandrà obert.

 

Matí de diumenge 29 d’octubre: taller per a públic familiar

Taller de collage per a famílies amb nens a partir de 7 anys on crearem un bosc ple d’arbres que es comuniquen a través d’un llenguatge meravellós i sorprenentment humà.

Sessions:

  • de 10.00 a 12.00 h
  • de 12.00 a 14.00 h

Es recomana reserva prèvia.

 

Més informació dels tallers i reserva d’entrades.

Barcelona Dibuixa 2023

  • Del 28 de d’octubre al 29 de d’octubre

Sala Moragues. El Born Centre de Cultura i Memòria.

Activity in Catalan.

Informació i reserva de places, a partir del 10 d'octubre. Free entrance