• bornCCM190918_047

ACTIVITY IN CATALAN

Exposició del bestiari infantil de Barcelona

El bestiari infantil de Barcelona treu el cap a El Born CCM per Santa Eulàlia

Arriba el febrer i amb ell Santa Eulàlia, la festa major d’hivern de Barcelona. I com ja és tradició, a El Born CCM s’exposen dracs, dinosaures, víbries, cavallets, porcs i figures de tots colors per fer gaudir a tothom, i en especial a la mainada, de les imatges festives de Barcelona, unes figures petites en mida, però grans per tot el que representen.

Del 27 de gener al 14 de febrer s’exposa una quinzena de figures a la balconada de l’antic mercat d’El Born. Entre elles destaca una nova bèstia inclusiva i els cavallets cotoners, que gaudiran d’un espai especial pel seu 600 aniversari. Es poden visitar en l’horari habitual del centre, de dimarts a diumenge. Dissabte 10 les figures només es podran veure fins a les 16 h, quan marxaran cap al tradicional correfoc infantil.

Aquest any s’amplien els elements d’accessibilitat de la mostra. Tota la cartelleria de l’exposició es podrà llegir en llenguatge Braille i s’oferiran visites guiades amb el suport de l’Institut Municipal de Persones discapacitades.

L’exposició és organitzada per l’Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, la federació de colles de bestiari de Catalunya que aglutina la gran majoria d’entitats de bestiari de Barcelona.

A més d’aquesta activitat, l’11 de febrer, amb motiu de les Festes de Santa Eulàlia, a El Born CCM també podreu visitar l’exposició ‘Barcelona 1700’ i accedir al conjunt arqueològic amb visites exprés de 30 minuts, tot de manera gratuïta.

Balconada d'El Born CCM.

Activity in Catalan.

Free entrance