Què és la bellesa i què té a veure amb el control polític i la dissidència? Ho descobrireu en una acció protagonitzada per un seguit de joves intèrprets.
Potser no hi heu pensat mai, però la idea que tenim de la bellesa constitueix una eina especialment potent de control polític. Es potencia mitjançant les xarxes socials, però aquestes mateixes eines de control poden estar, a la vegada, al servei de la dissidència. Ho entendreu perfectament veient l’acció que protagonitza un grup de joves en un espai no teatral on es plantejaran qüestions diverses al públic. Quins cànons de bellesa acceptem i quins no? Quina vida volem viure?
L’experiència programada enguany dona continuïtat a la qual ja es va poder veure durant el Grec 2021 Festival de Barcelona.
Una proposta del Festival Escena Poblenou i la Cia. Ada Vilaró en col·laboració amb la Fundació Joan Brossa i Projecte Ingenu que es podrà veure en el marc del GREC Festival de Barcelona.
Un projecte subvencionat per l’Oficina de Suport a la Iniciativa Cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, l’Ajuntament de Tarragona i l’Ajuntament de Barcelona.
Autoria: Creació col·lectiva a partir d’una idea original d’Ada Vilaró, Marc Chornet i Anna Maria Ricart
Dramatúrgia i direcció: Ada Vilaró
Interpretació: Elaine Grayling, Nil Martín, Alba Roldán, Joel Cojal
Dispositiu escènic: Marc Chornet
Composició musical i espai sonor: Gerard Marsal
Assessorament dramatúrgic: Anna Maria Ricart
Ajudantia de direcció: Toni Guillemat
Mediació amb col·lectiu de joves: Sílvia Galí i Kha Villanueva
Producció administrativa: Imma Romero
Fotografia: Marta Serran
Col·laboració joves: Biel Sánchez Ballesteros, Amina Cisse, Dialika Cisse, Nahomy Hidalgo, Mauricio Pari Ticona, Adrián Roco Ramírez i Ainhoa Vendrell García