Espais - El Born CCM

Visita

Espais

Sala Villarroel [1]

Sala Villarroel - El Born CCM

És l’espai que acull l’exposició “Barcelona 1700, de les pedres a les persones”. En els aproximadament 350 m² de superfície disponible, es mostra una gran part dels objectes que es van localitzar al jaciment arqueològic i, a través de diversos materials expositius, s’ofereix al visitant la possibilitat d’aproximar-se a la vida quotidiana de la ciutat dels segles XVII i XVIII.

La sala regula l’entrada de llum solar per les vidrieres de la façana exterior amb cortines. És un espai climatitzat, amb una temperatura que oscil·la entre els 21 i els 25 graus. L’aforament és de 256 persones.

Sala Casanova [2]

Sala Casanova - El Born CCM

És l’espai destinat a acollir les exposicions temporals del centre, amb tota la versatilitat de formats que permeten els aproximadament 350 m² de superfície disponible.

La climatització de la sala oscil·la entre els 21 i els 25 graus, i disposa de cortines per tal de regular l’entrada de llum solar per les vidrieres de la façana exterior. L’aforament màxim és de 256 persones, però pot variar en funció de l’exposició.

Sala Moragues [3]

Sala Moragues - El Born CCM

És un espai polivalent de 350 m² que s’adapta a les necessitats de cadascuna de les activitats que s’hi duen a terme. Disposa de graderies telescòpiques, escenari modulable, cadires, taula de presidència, il·luminació per sectors, sistemes d’enfosquiment zenital i lateral, etc.

La sala està climatitzada i equipada amb una cabina d’interpretació simultània, una pantalla motoritzada de 6 x 4 metres, projector, megafonia i cabina de control audiovisual.

L’aforament és de 280 persones, tot i que es pot regular la capacitat a través de la disposició de diversos elements. A més del control tècnic, la sala disposa d’un segon edicle amb magatzem, lavabos (també adaptats per a persones amb cadira de rodes) i un petit espai per fer les funcions de vestidor i de camerino per als artistes.

Sala Castellví [4]

Sala Castellví - El Born CCM

És una sala polivalent, climatitzada.

Disposa de lavabos, està equipada amb un videomosaic de 5 x 2,9 m i compta amb taules, cadires i tamborets. També ofereix una barra de bar i un office provist de maquinària per a servei d’àpats.

L’aforament és de 160 persones, variable en funció de la distribució.

Auditori [5]

Auditori - El Born CCM

A l’edifici annex, al carrer Comercial, 5, disposem d’una petita sala-auditori amb una capacitat màxima de 70 persones.
L’espai està estructurat en dos nivells: una tarima elevada de fusta amb escales a banda i banda que fa la funció d’escenari, i el nivell inferior, on es poden posar les cadires per al públic en la forma i la disposició que més s’adeqüi a cada acte.
La sala està equipada amb dues pantalles, dos projectors i equip de megafonia.