Programa

Bornlab

Programa de mediació comunitària d'El Born CCM

Bornlab és el programa de mediació comunitària d’El Born CCM mitjançant el qual impulsem pràctiques col·laboratives i projectes cocreats amb els agents del nostre entorn. La proposta complementa la programació del centre reflexionant entorn de les memòries no oficials i a partir de metodologies experimentals i artístiques.

Fruit del treball en xarxa despleguem processos de recerca i creació, accions públiques, un programa d’estudis comunitari i la publicació trimestral d’un podcast. Així volem promoure altres formes de fer cultura obrint marcs de treball compartit i espais d’escolta activa amb entitats i col·lectius de la ciutat.

Recull d'imatges 2022-2023

2023-2024

2022-2023

2019-2021

Memòries de l’aigua. Trajectes i vides compartides - El Born CCM BornLab - Re-habitar El Born CCM Reproduccions de gestos - El Born CCM Wikidones 2020 - El Born CCM Tot canvia - El Born CCM Born oblidat - El Born CCM Fotosensibilitat proactiva - El Born CCM Arqueologies del quotidià - El Born CCM Retalls i records en moviment - El Born CCMCròniques il·lustrades - El Born CCM Memòries d'espais taller audiovisual - El Born CCM BornLab - Quan el Born era un barri - El Born CCM Nosaltres som aquí - El Born CCM ‘Vides partides’ a la Galeria del Pou - El Born CCM L'hora del pati - El Born CCMFer ballar l'escola - El Born CCM Som lesbianes, som la teva veïna - El Born CCM Som aquí per a millorar les nostres vides - El Born CCM Una ganyota a la ciutat - El Born CCMMemòries veïnes de Casc Antic - El Born CCM La ciutat de les dones en el país dels homes - El Born CCM