• Barcelona Dibuixa

Barcelona dibuixa

Taller de dibuix: Amb ulls de gat

Un any més, arriba a la ciutat la gran festa del dibuix, “Barcelona dibuixa”, i a El Born CCM hi dibuixarem plegats els gats més amagats, intrigats o embriagats.

El procés de dibuixar no es fa amb la mà o el llapis, sinó amb el cervell i la imaginació. Et proposem despertar la creativitat a l’ombra de Perich i, de la mà de Kap, jugarem a descobrir les set vides gràfiques dels gats més impossibles: descobrirem els gats amagats en les paraules i els dibuixarem. La línia i la paraula s’uneixen en el joc de transgressions del calembour, l’humor ens esmola la mirada i l’enginy.

Aquí trobaràs el llistat de “gats” que et serà útil pel taller.

Vols fer el taller a casa? En Kap us explica en aquest vídeo com fer-lo… i no oblidis penjar una foto del teu dibuix aquí.

 


 

El 2020 es compleixen vint-i-cinc anys de la mort de Jaume Perich. Perich és el dibuixant satíric català més destacat del darrer terç del segle xx per la seva mirada lúcida, mordaç i incisiva. L’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona conserva el seu llegat amb més de 10.000 documents.

El Born Centre de Cultura i Memòria acull l’exposició ‘Perich 1941-1995. Humor amb ulls de gat‘, comissariada pel dibuixant i especialista en premsa satírica Jaume Capdevila, Kap, on es reivindica Perich i el poder transformador de l’humor.

  • Diumenge, 25 d'octubre A les 11 h, 12 h, 13 h, 14 h, 16 h, 17 h i 18 h

El Born Centre de Cultura i Memòria.

Activitat en català.

Entrades

Reserva d'entrades a partir del 16 d'octubre. Gratuït