Casal d’Estiu 2021

Arts & Born: Teatre-cinema-dansa

Un cop més, arriba l’estiu i aquest any, més que mai, amb ganes de viure noves aventures, experiències i emocions. Una ciutat increïble va romandre enterrada durant tres-cents anys, esperant a ser descoberta. Voleu conèixer aquesta ciutat amagada sota els vostres peus i la gent que hi vivia? Voleu viure’n la història d’una manera artística i creativa? Us atreviu a endinsar-vos a la Barcelona del 1700 a través del cinema, les arts escèniques, la música i la dansa? Si teniu ganes de ser els i les protagonistes del vostre estiu, us hi esperem!

A partir d’un seguit d’activitats interdisciplinàries explorarem l’art del moviment, de la interpretació i de la mirada per fer un viatge per viure, en primera persona, en una ciutat plena d’històries de picaresca, d’amor, de supervivència, però també de molta gresca!

Us convoquem a participar en un casal que convertirà El Born CCM en un espai de treball col·laboratiu on la creació artística, la investigació arqueològica i el treball en equip seran els mitjans per a potenciar la reflexió i la creativitat.

Dates:

  • el 6 al 9 de juliol, de 10 a 14 hores. EL BORN, A ESCENA
  • Del 13 al 16 de juliol, de 10 a 14 hores. EL BORN EN DANSA

Dirigit a nenes i nens entre 6 i 12 anys (1r- 6è de Primària).

Per a més informació, consulteu aquí el programa setmanal

* L’oferta de les activitats d’estiu per a infants i adolescents, així com les seves dates, estan subjectes a l’evolució de la crisi de la covid-19 en què ens trobem i a les indicacions de les autoritats sanitàries.

  • Del 6 de juliol al 9 de juliol
  • Del 13 de juliol al 16 de juliol

* L’oferta de les activitats d’estiu per a infants, així com les seves dates, estan subjectes a l’evolució de la crisi de la covid-19 en què ens trobem i a les indicacions de les autoritats sanitàries.

Activitat en català.

Reserva prèvia

Per a més informació i reserves, cal escriure a reserveselbornccm@eicub.net o trucar de dilluns a divendres al telèfon 932 566 850 (de 09.30 a 19.00 h).

* L’oferta de les activitats d’estiu per a infants i adolescents, així com les seves dates, estan subjectes a l’evolució de la crisi de la Covid-19 en què ens trobem i a les indicacions de les autoritats sanitàries.

28,00 € Preu per setmana

  • discapacitat_fisica