Casal d’Estiu 2023

Arts & Born: Còmic-cinema-teatre-dansa

Durant tres-cents anys, una ciutat increïble va romandre enterrada esperant a ser descoberta. Voleu conèixer aquesta ciutat amagada i la gent que hi vivia? Voleu viure la seva història d’una manera artística i creativa? Si us atreviu a endinsar-vos a la Barcelona del 1700 a través del còmic, el cinema, les arts escèniques, la música i la dansa, us esperem a El Born CCM.

Al casal ARTS & BORN explorarem l’art del moviment, de la interpretació i de la mirada per fer un viatge en el temps i viure la història en primera persona. A partir d’un seguit d’activitats interdisciplinàries, ens endinsarem en una ciutat plena d’històries de picaresca, d’amor, de supervivència i també de molta gresca!  Cada setmana, el casal esdevindrà un espai de treball col·laboratiu on l’art i l’arqueologia us ajudaran a potenciar la vostra creativitat i a entendre millor el vostre entorn.

Aquest estiu a El Born CCM tenim moltes ganes de viure noves aventures, experiències i emocions amb vosaltres. Us esperem al casal ARTS & BORN!

Dates:

 • Del 3 al 7 de juliol, de 10 a 14 hores. EL BORN, EN UNA VINYETA

  Més informació

 • Del 10 al 14 de juliol, de 10 a 14 hores. EL BORN, UNA CIUTAT DE PEL·LÍCULA

  Més informació

 • Del 17 al 21 de juliol, de 10 a 14 hores. EL BORN, A ESCENA

  Més informació

 • Del 24 al 28 de juliol, de 10 a 14 hores. EL BORN EN DANSA

  Més informació

Dirigit a nenes i nens entre 7 i 11 anys.

Per a infants amb Necessitats Educatives Especials, poseu-vos en contacte amb el servei de reserves per poder oferir el millor servei.

Inscripcions obertes fins al 28 de juny.

 • Del 3 de juliol al 28 de juliol

El Born Centre de Cultura i Memòria.

Activitat en català.

Entrades

35,00 € Preu per setmana

Inscripcions obertes fins al 28 de juny.

Es pot reservar plaça mitjançant el botó de venda d'entrades. Es pot fer reserva prèvia per correu electrònic a reserveselbornccm@eicub.net
 o al telèfon
 93 256 68 50 (de dilluns a divendres, de 9.30 a 19 h).

 • discapacitat_fisica