• Casals. Un estiu Born!

Inscripcions obertes!

Casals d’estiu 2017

Activitats d’estiu adreçades a nens i nenes de 7 a 11 anys

Voleu aprofitar les vacances d’estiu per fer un viatge en el temps?
Durant 5 setmanes us convidem a conèixer tots els secrets de la Barcelona de fa 300 anys. Si tens entre 7 i 11 anys, anima’t a fer tallers, rutes i jocs que faran història!
Els matins d’estiu són… Born!

 

Contes amb molta història!
Del 27 de juny al 30 de juny
La història és plena d’històries. Et convidem a viure el 1700 amb les aventures de la Marianna, el Peret i el Mateu, i crear un conte a partir de les seves històries. Com es construeix un personatge de conte? Què en podem aprendre? Durant la setmana respondrem aquestes i altres preguntes amb tallers d’escriptura creativa i de dibuix, i acabarem construint plegats un llibre il·lustrat.

 

Arqueo… què!
Del 4 al 7 de juliol

Arqueologia! Busquem nenes i nens curiosos, amants de la història i dels misteris que amaga, que ens ajudin a conèixer tots els secrets del jaciment del Born i de la Barcelona moderna. Aprendrem com és la feina d’un arqueòleg, com interpreta les troballes que fa i com és capaç d’extreure’n coneixements. Descobrirem el nostre passat i acabarem imaginant què pensaran de nosaltres els arqueòlegs del futur.

 

Barcelona, gran mercat
De l’11 al 14 de juliol

Sabies que l’edifici de ferro i vidre que protegeix el jaciment del Born havia estat el mercat de fruites i verdures més important de Barcelona? Durant la setmana ens aproximarem a la història dels mercats de la ciutat, llocs plens de colors, aliments, gent i molt de soroll.
Prepara el cistell i anem cap a plaça a trobar, preparar i menjar els mateixos productes que cuinaven els nostres avantpassats fa més de 200 anys!

 

Vida de jocs i festes
Del 18 al 21 de juliol

Sabies que a la Barcelona del 1700 hi havia 110 dies de festa a l’any? Als barcelonins i barcelonines els agradava reunir-se a les tavernes, disfressar-se o anar als triquets a fer partides de daus i de cartes. S’hi divertien, jugaven… i feien trampes! Durant tota la setmana aprendrem a passar-nos-ho bé com a l’època dels nostres avantpassats. Fes una bona jugada i acompanya’ns!

 

So many stories from Barcelona’s history: life is theater at Born*
From 25 to 28 of July

Once upon a time in Barcelona, Marianna, Peret and Mateu experienced amazing adventures! Do you want to be a part of them? Their stories will bring you closer to the history of a dynamic and vivid city, 300 years ago. Get involved! Play a role, create new characters and adventures based on yesterday’s daily life.

 

I si organitzeu casals d’estiu…

Consulteu les activitats per a entitats de lleure

  • Del 27 de juny al 28 de juliol

Activitat en català i anglès.

Reserva prèvia

Servei de reserves: telèfon 93 256 68 50 (laborables, de dilluns a divendres, de 9.30 a 19 h) o a reserveselbornccm@eicub.net

28,00 € Preu per setmana (en català)

34,00 € Preu per setmana (en anglès)

  • discapacitat_cognitiva