Ciutat jugable

Com es transforma Barcelona i la resta del món

Després de dos anys d’implementació del Pla del joc a l’espai públic amb horitzó 2030 i la situació actual de crisi sanitària, fan més necessari que mai transformar la ciutat per fer-la més jugable, posant el benestar dels infants i la ciutadania en primer terme i garantint el dret a la salut, la vida comunitària i la lluita contra l’emergència climàtica.

Barcelona no és l’única ciutat del món que ha evidenciat aquesta necessitat i s’ha posat a treballar per donar-hi resposta.

A través d’aquestes jornades coneixerem quines són les principals polítiques de joc a l’espai públic que desenvolupen altres ciutats com París o Sao Paolo, parlarem amb experts internacionals i analitzarem les estratègies de transformació urbana que permeten augmentar els usos lúdics i comunitaris de l’espai públic.

Ciutat jugable s’emmarca dins l’exposició ‘Per una educació en llibertat. Barcelona i l’escola. 1908-1979‘. És una jornada impulsada per l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de l’Institut Infància i Adolescència, l’Associació Internacional de Ciutats Educadores i El Born Centre de Cultura i Memòria.

Inscriu-te a la jornada fent clic aquí.

 

Segueix la jornada en directe aquí:

Consulta les activitats programades a l’entorn de l’exposició ‘Per una educació en llibertat‘.

  • Dimarts, 1 de juny De 17 h a 19:30 h

El Born Centre de Cultura i Memòria.

Activitat en català.

Entrades

Aforament limitat. Reserva l'entrada mitjançant el botó de venda d'entrades. Gratuït