Cos Col·lectiu En Residència a l’Institut Jaume Balmes

El Born CCM participa, una vegada més, a EN RESiDÈNCiA, aquesta vegada amb un grup d’alumnes de quart d’ESO de l’Institut Jaume Balmes i amb el 175è aniversari de l’institut com a fil conductor. El procés de creació d’aquest curs 2021-2022 és amb Cos Col·lectiu, el duet format per Raquel García i Meri Caballero que es dedica a acompanyar persones i a grups a través de la mediació artística i l’artteràpia en els àmbits comunitari i educatiu, amb especial èmfasi en el treball amb adolescents, joves i dones. Treballen principalment a través de les arts vives, audiovisuals i plàstiques, de forma transdisciplinària.

Aquest projecte s’emmarca dins la 13a edició de Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona, un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu. La residència de Cos Col·lectiu a l’Institut Jaume Balmes és comissariada i coordinada per El Born Centre de Cultura i Memòria i Transductores. Amb les professores Elisenda Vila i Carme Clavero.

És la quarta vegada que El Born CCM participa a EN RESiDÈNCiA. En edicions anteriors, ho va fer amb l’Institut Verdaguer, que va desenvolupar processos de creació Adrian Schindler (2018-2019), Lo Relacional (2019-2020) i Ricardo Pérez-Hita (2020-2021).

Segueix el dia a dia del projecte al blog.

  • Del 5 d'octubre de 2021 al 3 de juny

Procés de creació de l'artista amb alumnat de l'Institut Jaume Balmes. Curs 2021-20212.

Activitat en català.

Gratuït