• El mercat del Born. La forja d’un nou món

El mercat del Born. La forja d’un nou món

Visita guiada | Born de nit 2020

T’has preguntat mai per què el Born, la Boqueria i Sant Antoni s’han convertit en símbols de la identitat de Barcelona? Els mercats formen part del paisatge urbà quotidià, però gairebé mai ens preguntem per què són com són ni quina memòria guarden.

L’arquitectura del ferro va suposar la forja d’un nou món, on art, ciència i indústria van treballar plegades per a la construcció de les noves metròpolis, però també va esdevenir el símbol d’una nova manera de viure de la seva gent. Un nou paisatge humà d’homes i dones que omplien amb les seves vivències aquests edificis monumentals. L’activitat ‘El mercat del Born. La forja d’un nou món’ ens permetrà descobrir, a través de l’observació dels detalls, la singularitat d’un edifici que va revolucionar la forma de construir a Barcelona, però també recuperar la memòria d’aquells veïns i veïnes, treballadors i clientela que van dotar de vida i d’identitat el barri.

Aquesta activitat s’emmarca dins el cicle Born de nit 2020, que recull visites guiades i itineraris nocturns. Descobreix quines són.

  • Per confirmar

El Born Centre de Cultura i Memòria

Durada: 1 h 30 min.

Activitat en català.

Entrades

6,00 € Es pot adquirir l'entrada mitjançant el botó de venda d'entrades o a les taquilles del centre.

També es pot fer reserva prèvia per correu electrònic a reserveselbornccm@eicub.net
 o al telèfon
 93 256 68 50 (de dilluns a divendres, de 9.30 a 19 h).