A partir del 30 d’octubre, aquesta activitat queda temporalment suspesa.
El Centre i les exposicions romanen obertes a la visita amb totes les mesures de prevenció adoptades

El món en una vinyeta

Vols treure l’humorista que portes dins? Vols veure el món amb els ulls del Perich?

Sovint no veiem l’humor com una eina de crítica a la realitat que ens envolta. Jaume Perich, conegut popularment com el Perich, sempre va mirar més enllà el món que l’envoltava i, a través de l’humor i la sàtira, va trencar les convencions del moment. El taller familiar vinculat a l’exposició “Jaume Perich (1941-1995). Humor amb ulls de gat” vol apropar les famílies a l’univers de l’humorista gràfic i la seva particular mirada satírica sobre la realitat.

La visita dinamitzada a l’exposició ens permetrà conèixer la seva figura i les seves millors vinyetes. Al taller, partirem de la nostra realitat quotidiana per reinterpretar-la en clau d’humor amb paraules i il·lustracions.

Activitat pensada per a infants entre 6 i 12 anys acompanyats d’adults.

 


 

El 2020 es compleixen vint-i-cinc anys de la mort de Jaume Perich. Perich és el dibuixant satíric català més destacat del darrer terç del segle xx per la seva mirada lúcida, mordaç i incisiva. L’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona conserva el seu llegat amb més de 10.000 documents.

El Born Centre de Cultura i Memòria acull l’exposició ‘Perich 1941-1995. Humor amb ulls de gat‘, comissariada pel dibuixant i especialista en premsa satírica Jaume Capdevila, Kap, on es reivindica Perich i el poder transformador de l’humor.

  • Dissabte, 10 d'octubre de 2020 De 17 h a 19 h
  • Dissabte, 12 de desembre de 2020 De 17 h a 19 h

Activitat en català.

Entrades

3,00 €

Es pot adquirir l'entrada mitjançant el botó de venda d'entrades o a les taquilles del centre.

També es pot fer reserva prèvia per correu electrònic a reserveselbornccm@eicub.net
 o al telèfon
 93 256 68 50 (de dilluns a divendres, de 9.30 a 19 h).

  • discapacitat_fisica