El món en una vinyeta

Vols treure l’humorista que portes dins? Vols veure el món amb els ulls del Perich?

Sovint no veiem l’humor com una eina de crítica a la realitat que ens envolta. Jaume Perich, conegut popularment com el Perich, sempre va mirar més enllà el món que l’envoltava i, a través de l’humor i la sàtira, va trencar les convencions del moment. El taller familiar vinculat a l’exposició “Jaume Perich (1941-1995). Humor amb ulls de gat” vol apropar les famílies a l’univers de l’humorista gràfic i la seva particular mirada satírica sobre la realitat.

La visita dinamitzada a l’exposició ens permetrà conèixer la seva figura i les seves millors vinyetes. Al taller, partirem de la nostra realitat quotidiana per reinterpretar-la en clau d’humor amb paraules i il·lustracions.

Activitat pensada per a infants entre 6 i 12 anys acompanyats d’adults.

 


 

El 2020 es compleixen vint-i-cinc anys de la mort de Jaume Perich. Perich és el dibuixant satíric català més destacat del darrer terç del segle xx per la seva mirada lúcida, mordaç i incisiva. L’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona conserva el seu llegat amb més de 10.000 documents.

El Born Centre de Cultura i Memòria acull l’exposició ‘Perich 1941-1995. Humor amb ulls de gat‘, comissariada pel dibuixant i especialista en premsa satírica Jaume Capdevila, Kap, on es reivindica Perich i el poder transformador de l’humor.

  • Dissabte, 10 d'octubre De 17 h a 19 h
  • Dissabte, 14 de novembre De 17 h a 19 h
  • Dissabte, 12 de desembre De 17 h a 19 h

Activitat en català.

Venda d'entrades

3,00 €

Es pot adquirir l'entrada mitjançant el botó de venda d'entrades o a les taquilles del centre.

També es pot fer reserva prèvia per correu electrònic a reserveselbornccm@eicub.net
 o al telèfon
 93 256 68 50 (de dilluns a divendres, de 9.30 a 19 h).

  • discapacitat_fisica