El sol s’abaixarà hi haurà ordre

Creació i museus

Es pot somiar despert? Un vers de Joan Brossa dona títol a una proposta que pretén aproximar-se al món dels somnis d’una manera artificial. La realitat virtual esdevé el motor per aprofundir en l’espai més ocult de la nostra consciència tot partint de les imatges hipnagògiques del poeta i de l’obra de Josefa Tolrà, una mèdium i artista autodidacta que va fascinar Brossa. Amb l’eina de la realitat virtual com a vehicle, pretenem emportar-nos el públic a un viatge pel món dels somnis, on els paisatges plàstics i sonors generats ens permetin treure el cap a un territori que sempre ens ha estat barrat.

Una coproducció de la Fundació Joan Brossa – Centre de les Arts Lliures i El Born Centre de Cultura i Memòria pel programa ‘Creació i Museus’ del GREC Festival de Barcelona, en què els centres patrimonials de la ciutat esdevenen escenaris insospitats en mans de les persones residents als centres de creació artística, que dialoguen mitjançant les seves propostes amb els fons artístics, històrics o etnogràfics que conserva cada espai.

Autoria i escenografia: Urati laboratori
Concepte, posada en escena, vídeo: Albert Chamorro 
Realització plàstica: Marta Lofi 
Espai sonor: Sergio Camacho
Col·laboració en la creació: Fundació Joan Brossa – Centre de les Arts Lliures, El Born Centre de Cultura i Memòria, Estruch – Fàbrica de Creació de Sabadell, Generalitat de Catalunya – Departament de Cultura i Institut de Cultura de Barcelona.

 

Parlem amb els artistes per conèixer la proposta:

  • Dissabte, 2 de juliol De 10 h a 14 h i de 15 h a 19:30 h
  • Diumenge, 3 de juliol De 10 h a 14 h i de 15 h a 19:30 h

Activitat en català.

EntradesUn passi per a 2 persones cada 15 minuts.

Durada de la representació: 15 minuts.

Es pot reservar plaça mitjançant el botó de venda d'entrades. Es pot fer reserva prèvia per correu electrònic a reserveselbornccm@eicub.net
 o al telèfon
 93 256 68 50 (de dilluns a divendres, de 9.30 a 19 h)
Gratuït

Organitza