• Es busca amic!

Es busca amic!

Concert escènic presentat per Ribermúsica

En Max se sent sol. Ningú no es preocupa per ell encara que de fet és ben amable. Potser els altres el troben massa petit o no suporten el seu barret… vés a saber! I com que la solitud l’entristeix tant, un dia escriu en un rètol: ES BUSCA AMIC! I de sobte veu un gos assegut al davant de la porta! Un gos?! Sí – i aquí comença una gran amistat entre en Max i en Leo, el gos! Però de cop i volta apareix en Paul, un noi molt espavilat, i en Leo en queda ben enlluernat i se n’oblida d’en Max…! Quina llàstima… O no? Per què no juguem tots tres junts?

Un teatre de moviment per a tota la família. Els tres actors són acròbates i l’espectacle recorda el cinema mut d’en Buster Keaton pels gestos, la mímica i l’expressió no-verbal. A més, incorpora jocs malabars i trucs de màgia d’una qualitat excepcional. És un conte sobre l’amistat, sense paraules, però amb molta música i imatges poètiques. És un conte sobre el desig de tenir un amic i sobre l’experiència que compartir no vol dir perdre.

Acròbates i actors: Lukas Aue, Daniel Ancot, Johannes Walter.

Symphonisches Projektorchester
El Symphonisches Projektorchester va ser fundada l’any 2014 per Walter Kiesbauer. És una selecció de músics escollits de les quatre orquestres clàssiques de la regió d’Ingolstadt i representa una fusió de músics fins ara mai vista.
A causa de la seva connexió intensa amb l’escena, l’orquestra disposa d’una gama estilística molt àmplia (de la música clàssica al jazz, del musical al rock…) i excedeix sovint les convencions de la música clàssica. Així genera la música escènica apropiada a cada moment, de vegades més rockera, altres vegades intensament suau – i convenç tant amb la sonoritat concentrada d’una gran orquestra com amb la fràgil bellesa dels fragments amb pocs instruments. La seva excepcionalitat ha quedat demostrada fins ara en quatre concerts escènics que tant la crítica com el públic va rebre amb gran entusiasme.

Walter Kiesbauer
Treballa com a compositor, arranjador, director i pianista. El 1992 va rebre el Premi de la Música de la Ciutat de Munic. L’any següent va guanyar el Primer Premi de Composició „Frederic Mompou“, a Barcelona. La seva passió principal és el teatre. Així ha escrit, a banda de les seves composicions en el camp de la música de cambra i d’orquestra, alguns musicals i bandes sonores per més de 100 obres de teatre.

  • Divendres, 16 de juny De 20 h a 21 h

Sala Moragues.
El Born CCM El Born Centre de Cultura i Memòria, Plaça Comercial, Barcelona, Espanya

Gratuït

  • bucle_magnetic
  • discapacitat_fisica
Col·laboradors Enllaços