Espai de trobada amb Lo relacional i Ontologías Feministas

Espai de trobada, intercanvi, ball i piscolabis

Comptarem amb membres del col·lectiu Lo relacional, que treballa les relacions i pràctiques que transiten entre l’educació, la creació cultural i la dinamització comunitària, i d’Ontologías Feministes, un col·lectiu de producció cultural especialitzat en virtualitat i programes educatius amb perspectiva feminista. El piscolabis anirà a càrrec de Sindillar, sindicat independent de treballadores de la llar i les cures.

Amb la instal·lació interactiva “Coreografies mínimes: un monitoreig” ballarem acompanyats d’agents i personatges digitals que ens guiaran i pautaran en el moviment.

Aquesta intervenció es planteja com un petit videojoc interactiu amb què podem ser partícips d’alguns dels moviments visibles i invisibles que travessen la plaça Comercial. A través de part de l’arxiu digital emmagatzemat a xarxes socials i plataformes de dades, juntament amb registres personals d’aquest espai, veiem com la plaça és seu de tota una sèrie de coreografies que tracen diferents recorreguts i balls per l’espai.

Aquests itineraris arxivats digitalment també són part de l’exercici de memòria col·lectiva dels moviments quotidians sense importància, imperceptibles, però amb els quals potser, alguna vegada, hem ballat. Potser ho hem fet sense adonar-nos-en, potser parant atenció als detalls i als ritmes que ens porten d’aquí cap allà, o generant nous records o recordant aquest acoblament amb la ciutat on vivim. Aquesta és l’ocasió per treure’ls a ballar, una vegada més.

En finalitzar el taller, no us perdeu “Ballar, 3, 4”  amb La niña Jacarandá, cloenda de la jornada “Estar, ballar, 3, 4”.

  • Diumenge, 16 d'octubre A les 19:45 h

Plaça Comercial.
El Born CCM

Activitat en català.

Entrades

Gratuït.

Cal reservar l'entrada mitjançant el botó de venda d'entrades o a les taquilles del centre.

També es pot fer reserva prèvia per correu electrònic a reserveselbornccm@eicub.net
 o al telèfon
 93 256 68 50 (de dilluns a divendres, de 9.30 a 19 h).
Gratuït

  • discapacitat_fisica