Fer ballar l’escola

Un procés acompanyat per Ku’dancin Afrobeatz amb els joves de l’Escola de Segona Oportunitat de la Fundació Comtal.

Recerca decolonial en què es comparteixen les vivències sobre l’escola d’un grup de joves que ara enceten la seva formació al barri de Sant Pere. Durant les sessions es proposa repensar l’imaginari establert de l’educació per fer ballar el relat eurocèntric que impacta sobre els nostres cossos i identitats. En aquest procés col·lectiu, les danses urbanes de l’Àfrica Subsahariana són l’eina de qüestionament al voltant dels estereotips sobre els quals ens construïm.

La iniciativa es porta a terme durant els mesos d’octubre i novembre de 2021, amb visites de tots els grups de l’Escola de Segona Oportunitat de la Fundació Comtal a l’exposició “Per una educació en llibertat. Barcelona i l’escola 1908-1979” i continua amb un taller de creació que es compartirà amb la resta d’alumnes i d’altres col·lectius de Ciutat Vella.

L’acompanyament de Ku’dancin Afrobeatz es desenvolupa al llarg de dues trobades a El Born CCM i, durant les tres darreres, al jardí comunitari del carrer Rec Comtal.

El dijous 25 de novembre, a les 12.30 h, es farà una mostra final oberta al públic al jardí comunitari Benet Corner, al carrer Rec Comtal, 19.

  • Dijous, 25 de novembre de 2021 A les 12:30 h
  • Dijous, 7 d'octubre de 2021 A les 10 h

Activitat per a grups de l’Escola de Segona Oportunitat de la Fundació Comtal Gratuït