I Simposi Internacional Ferrer Guàrdia

Amb motiu de la commemoració dels 120 anys de l’obertura de l’Escola Moderna de Francesc Ferrer i Guàrdia, els propers 8 i 9 de setembre El Born Centre de Cultura i Memòria acollirà el I Simposi Internacional Ferrer Guàrdia.

Experts i especialistes en educació, pedagogia i història es trobaran per revisar i debatre, a partir de noves mirades i aportacions, la tradició i la continuïtat de la pedagogia llibertària a nivell nacional i internacional. També es presentaran noves investigacions sobre el projecte educatiu de l’Escola Moderna, així com rèpliques d’aquest model d’escola a altres països.

Organitzat conjuntament per la Fundació Ferrer i Guàrdia i la Societat d’Història de l’Educació dels Països de Llengua Catalana, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona, l’Associació de Mestres Rosa Sensat, la Fundació Marta Mata, la Càtedra de Renovació Pedagògica de la Universitat de Girona, la Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya i El Born Centre Cultura i Memòria.

Més informació i inscripcions a la pàgina web del I Simposi Internacional Ferrer i Guàrdia.

 

Aquesta activitat s’emmarca dins el conjunt de propostes vinculades a l’exposició ‘Per una educació en llibertat’. Descobreix quines són.