• Judith Butler

L’aforament és limitat i l’accés es fa per estricte ordre d’arribada.

Judith Butler conversa amb Mònica Terribas

L'Europa de les persones

Dins del cicle D.O. Europa, la periodista Mònica Terribas conversa amb Judith Butler.

 

Judith Butler, nascuda a Cleveland (Ohio, EUA), el 1956, és filòsofa, catedràtica a la Universitat de California Berkeley i activista pels drets humans. Ha realitzat importants aportacions al feminisme, l’ètica i la filosofia política.

Es va donar a conèixer pels seus estudis sobre el gènere, el seu activisme pels drets de gais i lesbianes i el seu suport al moviment queer. Actualment, és un referent mundial en altres disciplines acadèmiques, com són la filosofia, el dret, les ciències polítiques, els estudis de cinema o la literatura. És Premi Adorno d’Alemanya (2012) i ha sigut nomenada Cavaller de les Arts de França (2015).

Autora dels llibres El género en disputa, Mecanismos psíquicos del poder o Lenguaje, poder e identidad. L’any 2008 va veure publicada la seva conferència “Vulnerabilitat i supervivència” al Centre de Cultura Contemporània de Barcelona.

 

La conversa compta amb traducció simultània al català i transcripció amb subtítols i llenguatge de signes per a persones amb dificultats auditives.

  • Dilluns, 9 de novembre A les 19 h

Sala Moragues.
El Born CCM Carrer del Comerç, 12, 08003 Barcelona, Barcelona, Espanya

Activitat en català i anglès.

Entrada gratuïta