• La cuina medieval i renaixentista. Moros, jueus i cristians.

Activitat anul·lada per indisposició de l’autor

La cuina medieval i renaixentista. Moros, jueus i cristians

Jaume Fàbrega. Viena Edicions

Heu sentit a dir allò d’”esmorza com un càtar, dina com un almogàver i sopa com Jaume I el Conqueridor”? L’historiador i gastrònom Jaume Fàbrega, que ha estudiat la cuina del 1714 i la modernista, ens aproparà a les receptes de l’edat d’or de la cuina catalana. Receptes amb aportacions occitanes, jueves, àrabs i berbers, que són l’origen del que cuinem avui.

Amb els berenars literaris us proposem gaudir d’un berenar deliciós mentre conversem amb els autors, editors o traductors d’un grapat de bons llibres que hem seleccionat.

Tast del llibre

  • Dimecres, 23 de novembre A les 19 h

El Born Centre de Cultura i Memòria.

Activitat en català.

Reserva prèvia

Cal fer reserva prèvia: 93 319 77 43 / born@bestiari.net

7,00 € General