Per una educació en llibertat

Accediràs automàticament al web d'El Born CCM en 15 segons.

  • Nau Ivanow

  • Nit dels Museus

  • Foto: Pere Virgili

La Nit dels Museus

VEURE MIRAR SENTIR

A El Born CCM volem que la Nit dels Museus no sigui una manera superficial de relacionar-nos amb la cultura. Per això, i gràcies a una producció de la Nau Ivanow i Projecte Ingenu, reflexionarem sobre com mirem el nostre entorn i ens hi impliquem.

De la mateixa manera, no us deixarem sols mirant el jaciment des de la balconada, sinó que us convidem a fer algun dels diversos circuits que us proposem. Descobrireu el jaciment a través de la vida de les persones que van viure en els seus carrers i les seves cases.

Veure. Mirar. Sentir és la proposta de Projecte Ingenu. Una acció basada en l’slow movement que vol reflexionar sobre la velocitat amb què solem mirar, si circulem per la realitat amb consciència plena del nostre entorn o ens limitem a negar-nos constantment la comprensió real d’allò que ens envolta. Amb aquesta peça, Projecte Ingenu pretén fer una reflexió col·lectiva i vivencial sobre la idea de museu i el ritme amb què la societat moderna ‘mira’. A través d’una coreografia invisible es pretén manipular la velocitat de la vivència de mirar dels assistents proposant una trobada més profunda interpersonal i amb l’espai visitat. L’acció es podrà veure a les 20, 21, 22, 23 i 24 h, amb una durada de 10 minuts.

Projecte Ingenu, companyia resident a la Nau Ivanow, neix el 2013 d’un grup de joves acabats de sortir de l’Institut del Teatre que comencen a detectar la necessitat que no només el «mercat laboral» governés les seves carreres professionals. És un grup d’investigació pràctica sobre el fet teatral, amb la voluntat de compaginar el treball professional amb l’evolució personal i la investigació permanent d’un model possible d’actor contemporani. Han duts als escenaris Top Girls, Hamlet, Romeu i Julieta. Yerma ha estat l’última proposta d’aquest col·lectiu, amb un gran èxit de crítica i públic.

Horari de les accions: 20, 21, 22, 23 i 24h
Durada: 10 minuts

En col·laboració amb la Nau Ivanow dins del programa Creació&Museus, que vincula museus i Fàbriques de Creació de Barcelona.

  • Dissabte, 20 de maig De 19 h a 01 h

El Born CCM. El Born Centre de Cultura i Memòria, Plaça Comercial, Barcelona, Espanya

Activitat en català.

General Gratuït

  • discapacitat_fisica