Lo Relacional En Residència a l’Institut Verdaguer: presentació de “Memòries d’allò estrany”

“Un espai digital per qüestionar les normes que ens fan sentir raretxs i celebrar-nos des d’allò extra-ordinari”

Durant el curs 2019-2020 el col·lectiu Lo Relacional han treballat conjuntament amb un grup d’estudiants de 4rt d’ESO de l’Institut Verdaguer. El projecte sorgit de les diverses sessions es presenta el dimarts 16 de juny a les 18:42.

Es tracta del disc expandit Memòries d’allò estrany, format per un conjunt de peces sonores, textos i dibuixos. Són memòries estranyes d’experiències de masclisme, LGTBIQ-fòbia, racisme, classisme i d’un sistema educatiu que uniformitza. El Born CCM, vinculat a la residència, acollirà la presentació virtual a través del ZOOM: https://us02web.zoom.us/j/85255444956

El projecte Memòries d’allò estrany s’emmarca en l’11 edició de Creadors EN RESiDÈNCIA als instituts de Barcelona. Es tracta d’un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu. La residència de Lo Relacional a l’Institut Verdaguer està comissariada i coordinada per El Born CCM i Transductores.

Amb la professora Míriam Lanzaco i el grup d’estudiants Ariadna Casanovas, Ashly Sierra, Chaima El Akeel, Dikra El Akeel, Elisabet Gutiérrez, Gerard Burrull, Ivo Romero, Jasmine Larioza, Jordi Nebot, Marc Navarro, Nino Shinjikashvili, Pol Cumplido i Salma Rouj.

 

  • Dimarts, 16 de juny De 18:42 h a 19:19 h

Emissió en directe a través de ZOOM.

Activitat en català.

Entrada gratuïta