Memòria de futur: Adob o residu?

Taula rodona sobre models, alternatives i imaginaris del desenvolupament més enllà de banalitzacions autocomplaents.

Participants:

  • Marta Rivera, professora d’investigació de l’institut INGENIO (CSIC-UPV) i investigadora honorària a la Universitat de Coventry. És una de les autores de l’informe sobre els impactes del canvi climàtic del grup d’experts de l’ONU.
  • Adrián Almazán, professor universitari i militant ecologista, llicenciat en Física i doctor en Filosofia. Treballa com a professor de Filosofia a la Universitat Carlos III de Madrid i és membre d’Ekologistak Martxan (Ecologistes en Acció).
  • Andreu Escrivà, ambientòleg, doctor especialitzat en Biodiversitat. És tècnic de projectes en canvi climàtic, divulgador científic i col·laborador habitual en mitjans de comunicació. L’any 2021 publicà I ara jo què faig? Com vèncer la culpa climàtica i passar a l’acció.
  • Núria Almiron és codirectora del UPF-Centre for Animal Ethics i professora titular del Departament de Comunicació a la UPF. Ha co-editat i editat, respectivament, els volums Climate Change Denial and Public Relations (2020) i Animal Suffering and Public Relations (2024).

Modera Federica Ravera, doctora en Ciències Ambientals, especialitzada en economia ecològica.

Aquesta activitat forma part del cicle Memòries de la Terra.

  • Dimarts, 28 de novembre A les 18:30 h

Activitat en català.

Entrades

Gratuït