Claus per entendre el conflicte des del pacifisme

Cicle ‘En perspectiva’

En la segona sessió del cicle ‘En perspectiva‘ posem la mirada en la resposta del pacifisme davant les polítiques bel·ligerants i, en concret, en la seva posició davant de la invasió d’Ucraïna. I per fer-ho, en parlem amb Martí Olivella Kristian Herbolzheimer, dos destacats impulsors del pacifisme com a resposta per a la construcció social. 

  • Martí Olivella va formar part del grup d’objectors de consciència al servei militar en la dècada de 1970 i va ser un dels fundadors del moviment per la pau a Catalunya. Ha dedicat la seva vida a la promoció de la noviolència i a l’activisme social.
  • Kristian Herbolzheimer és director de l’Institut Català Internacional per la Pau i ha assessorat i donat suport en els processos de pau de Filipines, el País Basc i Colòmbia. És analista de processos de pau i expert en la gestió del postconflicte.
  • Condueix la sessió: Gemma Garcia, periodista i corealitzadora de documentals.

El conflicte bèl·lic ocasionat per la invasió d’Ucraïna genera inquietud en tots nosaltres i des d’El Born CCM volem fer-nos-en ressò i mostrar la nostra solidaritat amb les poblacions afectades. ‘En perspectiva‘ és un cicle de trobades i accions que tenen la finalitat de fer circular informació, permetre la reflexió, donar veu als testimonis i pensar en el paper que juga la memòria d’altres guerres en la nostra percepció de la realitat. Consulta aquí les properes sessions del cicle.

Recupera la sessió aquí:

  • Dimecres, 27 d'abril De 18 h a 19:30 h

Sala Castellví.
El Born CCM

Activitat en català.

Entrades

Es pot adquirir l'entrada mitjançant el botó de venda d'entrades o a les taquilles del centre.

També es pot fer reserva prèvia per correu electrònic a reserveselbornccm@eicub.net
 o al telèfon
 93 256 68 50 (de dilluns a divendres, de 9.30 a 19 h).
Gratuït