Perich & Co!

Sàtira d'abans i ara a l'Arxiu Històric de la Ciutat

Un diàleg distès entre alguns dels principals especialistes en dibuix d’humor, premsa satírica i imatge gràfica, acompanyat de la projecció d’un vídeo sobre les col·leccions de dibuixants que es conserven a l’Arxiu Històric de la Ciutat.

Hi participaran:

  • Josep Maria Cadena, periodista i crític d’art
  • Julià Guillamon, escriptor
  • Santi Barjau, doctor en història i tècnic de l’AHCB

Presentat per Jaume Capdevila, KAP, dibuixant d’humor i comissari de la mostra ‘Perich 1941-1995. Humor amb ulls de gat’.

L’acte es podrà seguir en streaming a través del canal de YouTube de Barcelona Cultura i el públic podrà plantejar preguntes als participants a través del xat.

Més informació al web de l’Arxiu Històric de la Ciutat.


 

El 2020 es compleixen vint-i-cinc anys de la mort de Jaume Perich. Perich és el dibuixant satíric català més destacat del darrer terç del segle XX per la seva mirada lúcida, mordaç i incisiva. L’Arxiu Històric de la Ciutat de Barcelona conserva el seu llegat amb més de 10.000 documents.

El Born Centre de Cultura i Memòria acull l’exposició ‘Perich 1941-1995. Humor amb ulls de gat‘, comissariada pel dibuixant i especialista en premsa satírica Jaume Capdevila, Kap, on es reivindica Perich i el poder transformador de l’humor.

  • Dijous, 10 de desembre De 18 h a 20 h

Activitat en línia. Retransmissió en directe a través del canal de YouTube de Barcelona Cultura.

Activitat en català.

Gratuït