Presentació de Bornlab i estrena del primer podcast de Bornlab Sonor

Presentació de Bornlab, el programa de mediació comunitària d’El Born CCM. Trobada amb l’equip de Bornlab i col·laboradores del programa on es presentaran les propostes de programació per al 2022.

Es tancarà la sessió amb l’escolta col·lectiva del podcast “Des de quins barris es veu El Born CCM?”, editat per l’artista Agnès Pe.

 

Des de quins barris es veu El Born CCM?

Els darrers anys, la vida comunitària s’ha transformat als barris que envolten El Born CCM. Des de Bornlab volem contribuir a l’anàlisi d’aquestes noves dinàmiques i realitats a través de la programació dels mesos vinents. Mitjançant una diagnosi a partir de trobades amb diferents col·lectius i projectes dels barris, donem el tret de sortida al Bornlab Sonor, una proposta sonora trimestral.

El podcast ‘Des de quins barris es veu El Born CCM?’ s’ha creat a partir de les gravacions de les entrevistes realitzades a entitats i col·lectius com l’associació RAI- Recursos d’Animació Intercultural, el Casal de Barri Pou de la Figuera o el Projecte XEIX. L’artista Agnès Pe ens ofereix una peça sonora que converteix la diagnosi en un treball audible i, per què no, també ballable.

Les peces radiofòniques creades es publicaran a la Ràdio Bornlab Sonor de la XRCB. Escolta-ho aquí:

  • Dimecres, 13 de juliol A les 18:30 h

Vestíbul d'El Born CCM.

Activitat en català.

Entrada gratuïta