Ricardo Pérez-Hita En Residència a l’Institut Verdaguer

Tercera participació consecutiva de l’Institut Verdaguer (Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera, Ciutat Vella) a EN RESiDÈNCiA. De nou, amb un grup d’alumnes de quart d’ESO. Enguany el procés de creació serà amb Ricardo Pérez-Hita, que treballa en els àmbits de la mediació artística i la cultura comunitària i investiga sobre composició sonora i remescla musical. C500, CrisCrism o Error Code: 502 Proxy Error són alguns dels projectes on ha participat.

Ricardo Pérez-Hita forma part del col·lectiu Higo Mental, projecte d’interpretació en clau feminista de material audiovisual usurpat d’internet, actiu des del 2014 i que ha estat a espais com Storm And Drunk (Madrid), Etopía Centro de Arte y Tecnología (Saragossa), el Centro de Arte 2 de Mayo (Móstoles) o Homesession (Barcelona). És soci fundador de la cooperativa LaLaberinta, amb la qual desenvolupa projectes d’educació i mediació cultural des de la responsabilitat amb el territori.

Aquest projecte s’emmarca dins la 12a edició de Creadors EN RESiDÈNCiA als instituts de Barcelona, un programa de l’Institut de Cultura de Barcelona i del Consorci d’Educació de Barcelona, ideat en cooperació amb l’Associació A Bao A Qu. La residència de Ricardo Pérez-Hita a l’Institut Verdaguer és comissariada i coordinada per El Born Centre de Cultura i Memòria i Transductores. Amb les professores Míriam Lanzaco i Marcela Lamas.

En edicions anteriors amb l’Institut Verdaguer hi van desenvolupar processos de creació Adrian Schindler (2018-2019) i Lo Relacional (2019-2020).

  • Del 1 d'octubre de 2020 al 22 de juny

Procés de creació de l'artista amb alumnat de l'Institut Verdaguer.

Activitat en català.

Entrada gratuïta