Som lesbianes, som la teva veïna

Memòries, aliances i continuïtats lesbofeministes

A partir d’una sèrie de converses entre diferents generacions de dones que han participat en el moviment feminista de forma àmplia, i en concret en el lesbofeminisme, el procés de treball iniciat el mes d’abril culmina el 3 de juny amb una trobada oberta al públic: una sessió retrospectiva dels últims 40 anys del lesbofeminisme a Barcelona.

De la mà del col·lectiu La SAL i del Grup de Lesbianes Feministes, actiu del 1986 fins al 2006, es generarà un debat a través de documents, textos i fotografies que formen part de l’arxiu de Ca La Dona, i que il·lustren alguns dels moments i debats clau que han perfilat el moviment fins avui. Una mirada enrere per revisar la continuïtat que han tingut alguns dels moments més importants de la lluita per l’alliberament sexual i de gènere de les dones a la ciutat de Barcelona.

Una proposta del col·lectiu La SAL i Bornlab, el laboratori ciutadà de memòries d’El Born CCM. Amb la col·laboració del Grup de Lesbianes Feministes i el Centre de documentació de Ca La Dona.

  • Dijous, 3 de juny de 2021 De 18 h a 20 h

Sala Moragues.
El Born CCM

Activitat en català.

Entrades

Aforament limitat. Reserva l'entrada mitjançant el botó de venda d'entrades o a les taquilles del centre.

També es pot fer reserva prèvia per correu electrònic a reserveselbornccm@eicub.net
 o al telèfon
 93 256 68 50 (de dilluns a divendres, de 9.30 a 19 h).
Gratuït

  • bucle_magnetic
  • discapacitat_fisica
  • gossos_assistencia