• Sons de la memòria 2019-2020

Aquesta activitat va finalitzar el 23 de novembre de 2019.

Sons de la memòria. Activitat 2

Un cicle d'activitats musicals al voltant de la memòria

Els sons tenen una capacitat única per desencadenar reaccions emocionals i fer-nos reviure històries viscudes i potser oblidades. Sota els efectes de la música, la memòria pot esdevenir un material fantasmal, travessat per la imaginació i la fantasia. Comissariat per Arnau Horta, “Sons de la memòria” proposa instal·lacions sonores i altres formats que exploren la naturalesa mal·leable de la memòria.

En aquesta segona part del cicle 2019-2020, proposem tres activitats el dissabte 23 de novembre a la Sala Moragues.

Xerrada amb Julian House i Arnau Horta
18:00 h 
Julian House és, juntament amb Jim Jupp, l’artífex del segell Ghost Box. Amb ell i Arnau Horta explorarem la memòria musical d’una Anglaterra situada en un món paral·lel, fascinant i angoixant, en el qual ressonen les composicions del BBC Radiophonic Workshop, les identitats sonores sintètiques d’obscurs departaments governamentals, el pop espectral i el folk sobrenatural.

            Sons de la Memòria
            Act 2: Julian House
            Interview by Arnau Horta
            A El Born Centre de Cultura i Memòria / Eufònic production
            2019 – Producció podcast: Matías Rossi

DJ set + films
19:00 h
Julian House

Actuació musical
20.30 h
Pye Corner Audio (Martin Jenkins) és un dels projectes més destacats del segell Ghost Box. L’univers musical de Jenkins combina els sons sintètics de la ciència-ficció dels anys 70 i 80 amb els ritmes sincopats de l’electro i el techno. El resultat ens transportarà a un thriller distòpic i retrofuturista ambientat en un passat alternatiu.

Les tres activitats són la continuació de les sessions que es van programar el passat mes de març, on hi van participar Simon Reynolds, Arnau Horta, Janek Schaefer i Philip Jeck.

  • Dissabte, 23 de novembre de 2019 A les 18 h, 19 h i 20:30 h

Sala Moragues.
El Born CCM

Activitat en català i anglès.

Entrada gratuïta
  • bucle_magnetic
  • discapacitat_fisica
Comissariat