Teatre. Wohnwagen

L'obra guanyadora del Premi BBVA de Teatre 2018 arriba a El Born CCM

El Born Centre de Cultura i Memòria busca la complicitat de les noves generacions amb una programació oberta a nous llenguatges i a la creació compartida.

L’espectacle Wohnwagen és un projecte del Col·lectiu VVAA. És un espectacle innovador, arriscat, que a través de diferents formes i llenguatges desafia l’espectador, i que té com a protagonista la relació de parella.

La Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA CX ofereixen aquest espectacle, guardonat amb el Premi BBVA de Teatre 2018, guardó que incentiva la creativitat i l’ofici teatral. Aquesta obra de teatre forma part del programa anual d’espectacles que la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA CX s’organitzen per portar la cultura arreu del territori català.

 

Text: Rémi Pradère
Direcció: Max Grosse Majench i Anna Serrano

Sinopsi
Wohnwagen és un conte màgic sobre la dualitat entre el bé i el mal de la manera més pura. Parla de l’amor del segle XXI, del compromís, de les comoditats i de fer les coses a mitges. “Wohnwagen” significa caravana en alemany. És una paraula composta per “wohnen”, viure, i “wagen”, que significa vehicle però també atrevir-se. La confrontació que atreu una parella d’enamorats, l’Emma, una noia amb ganes de veure món, i l’Anton, un noi més tranquil sense intenció de canviar la rutina, els portarà també a tenir voluntats oposades: ella voldrà marxar i ell es voldrà quedar, així que la solució serà comprar una caravana.

Aquest és el punt de partida d’una obra arriscada i innovadora que conté elements audiovisuals, música en directe i on s’hi parlen diverses llengües europees.

Postfunció
Després de l’espectacle, a la Sala Castellví experts crítics de Recomana ofereixen al públic una sessió d’anàlisi i comprensió de l’obra.

 

  • Dijous, 4 d'abril De 20 h a 21:10 h

Activitat en català, castellà i altres llengües europees.

Entrades

10,00 € General

  • bucle_magnetic
  • discapacitat_fisica