A causa d'una incidència tècnica és possible que en alguns serveis es produeixin talls puntuals.

Disculpeu les molèsties que aquesta incidència us pugui ocasionar.

Teatre. Wohnwagen

L'obra guanyadora del Premi BBVA de Teatre 2018 arriba a El Born CCM

El Born Centre de Cultura i Memòria busca la complicitat de les noves generacions amb una programació oberta a nous llenguatges i a la creació compartida.

L’espectacle Wohnwagen és un projecte del Col·lectiu VVAA. És un espectacle innovador, arriscat, que a través de diferents formes i llenguatges desafia l’espectador, i que té com a protagonista la relació de parella.

La Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA CX ofereixen aquest espectacle, guardonat amb el Premi BBVA de Teatre 2018, guardó que incentiva la creativitat i l’ofici teatral. Aquesta obra de teatre forma part del programa anual d’espectacles que la Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC) i BBVA CX s’organitzen per portar la cultura arreu del territori català.

 

Text: Rémi Pradère
Direcció: Max Grosse Majench i Anna Serrano

Sinopsi
Wohnwagen és un conte màgic sobre la dualitat entre el bé i el mal de la manera més pura. Parla de l’amor del segle XXI, del compromís, de les comoditats i de fer les coses a mitges. “Wohnwagen” significa caravana en alemany. És una paraula composta per “wohnen”, viure, i “wagen”, que significa vehicle però també atrevir-se. La confrontació que atreu una parella d’enamorats, l’Emma, una noia amb ganes de veure món, i l’Anton, un noi més tranquil sense intenció de canviar la rutina, els portarà també a tenir voluntats oposades: ella voldrà marxar i ell es voldrà quedar, així que la solució serà comprar una caravana.

Aquest és el punt de partida d’una obra arriscada i innovadora que conté elements audiovisuals, música en directe i on s’hi parlen diverses llengües europees.

Postfunció
Després de l’espectacle, a la Sala Castellví experts crítics de Recomana ofereixen al públic una sessió d’anàlisi i comprensió de l’obra.

 

  • Dijous, 4 d'abril De 20 h a 21:10 h

Activitat en català, castellà i altres llengües europees.

Entrades

10,00 € General

  • bucle_magnetic
  • discapacitat_fisica