Una ganyota a la ciutat

Per a qui es construeixen les ciutats? Pels cotxes, pels adults atrafegats, pels edificis altíssims, pel ciment ben dur? Com podem facilitar que els nens i les nenes recuperin la ciutat on viuen dia a dia? Potser, potser… tot podria començar amb una bona ganyota.

Al llarg de diferents sessions mirarem la ciutat des del nostre punt de vista, habitarem la ciutat del propi cos. Quines vivències han marcat la nostra relació amb els seus carrers i places? És difícil? Quines fronteres hi trobem? Fins a quin punt podem viure en una ciutat que no podem habitar? On podem trobar petits espais de resistència, de cria i cura conjuntes?

Al vestíbul podrem veure com es duu a terme una experiència artística amb infants. I seguit, s’iniciarà una itinerància com a grup manifestant cap a la plaça Comercial, on es realitzaran fotografies:

  • De les 11 a les 12 h: taller de pintures corporals per fer pancartes.
  • De les 12 a les 12.30 h: itinerància com a grup manifestant entre el vestíbul d’El Born CCM i fotografies a la Plaça comercial.

Una proposta a cura de BornLab, el laboratori ciutadà de memòries d’El Born CCM, el grup de mares de La Caseta i el Casal de l’Associació Esquitx acompanyat per Las Huecas, Amb elles, iniciem un procés de treball que continuarà durant els mesos de juliol i octubre amb el doble objectiu d’establir vincles amb entitats i col·lectius de Ciutat Vella i de mostrar altres perspectives sobre les experiències educatives.

  • Dimarts, 29 de juny De 11 h a 12:30 h
  • Dimecres, 30 de juny A les 11 h
  • Dijous, 1 de juliol A les 11 h
  • Dimarts, 6 de juliol A les 11 h

Vestíbul de plaça Comercial d’El Born CCM i carrer Pou de la Figuera.

Activitat en català.

Activitat amb grup tancat de mares de La Casteta i el Casal de l’Associació Esquitx. Gratuït

  • discapacitat_fisica