• Un_Nadal de xocolata

Una història per llepar-se els dits

Taller de cuina

Quin origen tenen els nostres plats favorits? Què menjaven els barcelonins i barcelonines a l’edat mitjana o al 1700?

El taller de cuina “Una història per llepar-se els dits” és un petit viatge per la història de l’alimentació per conèixer com la introducció de nous productes al llarg del temps ha canviat la nostra forma de menjar. L’activitat s’inicia amb un breu itinerari que inclou espais del jaciment, per després passar al taller de cuina, on elaborarem plats representatius de diferents èpoques històriques.

 

Famílies amb nens i nenes d’entre 6 i 12 anys.

Si sou un grup de més de 10 persones, cal que us poseu en contacte amb el Servei de Reserves: reserveselbornccm@eicub.net o al telèfon 93 256 68 50 (de dilluns a divendres de 9.30 a 19 h).

  • Dissabte, 14 de desembre De 17 h a 19 h
  • Dissabte, 4 de gener de 2020 De 17 h a 19 h
  • Dissabte, 15 de febrer de 2020 De 17 h a 19 h
  • Dissabte, 21 de març de 2020 De 17 h a 19 h

El Born Centre de Cultura i Memòria, Plaça Comercial, Barcelona, Spain

Activitat en català.

Venda d'entrades

3,00 €

Es pot adquirir l'entrada mitjançant el botó de venda d'entrades o a les taquilles del centre.

També es pot fer reserva prèvia per correu electrònic a reserveselbornccm@eicub.net
 o al telèfon
 93 256 68 50 (de dilluns a divendres, de 9.30 a 19 h).