‘Vides partides’ a la Galeria del Pou

Una reflexió sobre el procés migratori a través de l’art social

El Mescladís del Pou és un bar-restaurant i escola de cuina que s’ha convertit en tot un símbol als barris de Sant Pere i Santa Caterina promovent la diversitat com a valor i el dret a migrar com a principi. El 2020 es va convertir en un espai de gestió comunitària de la mà del Casal de Barri Pou de la Figuera, reforçant així el seu compromís amb el barri.

Un dels projectes comunitaris que desenvolupen juntament amb l’artista Teo Vàzquez és Vides Partides. Es tracta d’una iniciativa que recull les històries de joves migrants del barri i les reflecteix a través de l’art amb la voluntat de combatre l’estigma al voltant dels anomenats “menes”.

Des de l’abril del 2021 una mostra d’aquest projecte es pot veure a la Galeria del Pou, el passatge que uneix el carrer Carders amb la Plaça del Pou de la Figuera, amb l’objectiu de visibilitzar els relats dels joves participants i denunciar la discriminació que pateixen.

I si voleu saber què passa al voltant d’aquest projecte, seguiu a les xarxes #Vidaspartidas i no us perdeu el web on es recullen tots els testimonis i propostes!

*Un projecte de Mescladís i l’artista i fotògraf Teo Vàzquez, amb la col·laboració del Casal de Barri Pou de la Figuera i El Born CCM, a través del programa Bornlab.

  • Del 1 d'abril de 2021 al 31 de desembre de 2021

Espai Mescladís. C. Carders, 35.

Gratuït

  • discapacitat_fisica
  • gossos_assistencia
Enllaços