Avís: El Born CCM restarà tancat de manera preventiva.

Atenent a les indicacions del decret de mesures publicades avui per la Generalitat de la Catalunya (RESOLUCIÓ SLT/720/2020, de 13 de març), els museus, arxius i centres d’art municipals, i la xarxa de centres cívics i biblioteques de la ciutat romandran tancats des d’avui per tal de frenar la progressió de la COVID-19.

Aquesta actuació forma part de les mesures adoptades per l’Ajuntament de Barcelona davant la #Covid19 orientades a contenir l’expansió del coronavirus i protegir els col·lectius vulnerables.

Us mantindrem informats/des de les possibles novetats que pugui haver-hi pel que fa als protocols d’actuació del centre, seguint les indicacions que decretin les autoritats sanitàries.

Podeu consultar informació actualitzada sobre la Covid-19, consells i recomanacions que s’han de seguir al web de l’Ajuntament de Barcelona i de l’Agència de Salut Pública de Barcelona.

Gràcies per la vostra col·laboració,

 


 

El Born CCM permanecerá cerrado de forma preventiva.

Esta actuación forma parte de las medidas adoptadas por el Ayuntamiento de Barcelona antre la Covid19 orientadas a contener la expansión del coronavirus y proteger a los colectivos vulnerables.

Gracias por vuestra colaboración,

 


 

El Born CCM will be closed preventively.

This action is part of the measures adopted by the Barcelona City Council due to Covid19 aimed at containing the expansion of the Coronavirus, and protecting vulnerable groups.

Thanks for your understanding and cooperation,