Categories: Activitats |

El Premi Borni 2016 torna a premiar la mirada atenta dels lectors

Després de l’èxit de les dues primeres edicions, El Born Centre Cultural torna a convocar el III Premi Borni als lectors

El premi repta els lectors a detectar anacronismes o desajustos en obres de narrativa històrica

Els participants poden enviar les seves troballes fins el 29 de febrer al correu premiborni@bcn.cat o per correu postal

El Born Centre Cultural torna a posar el punt de mira en la novel·la històrica amb la tercera edició del Premi Borni, que proposa una via d’accés al coneixement del nostre passat per mitjà de la literatura i amb sentit de l’humor.

L’objectiu

Els lectors que vulguin participar-hi hauran de detectar, argumentar i enviar-nos anacronismes o desajustos en obres de narrativa històrica.

El premi

El premi per al guanyador/a consisteix en una lupa –el Premi Borni–, la col·lecció completa dels llibres editats pel Born CC i un passi gratuït per a totes les activitats organitzades per aquest centre durant el 2016.

Com participar

Caldrà enviar la documentació requerida a les bases per correu postal a l’Observatori d’Anacronismes del Born Centre Cultural (C/ Comercial, 5, 08003 Barcelona) o bé per correu electrònic a l’adreça PremiBorni@bcn.cat

El jurat

El jurat del premi estarà integrat pels següents membres:  Enric Calpena, Carme Fenoll, Claudi M. Cuchillo (guanyador del II Premi Borni 2015) i Màrius Serra (que actuarà com a vocal del Jurat i a més a més exercirà de Secretari del Jurat).

Gala de lliurament de premi

El III Premi Borni als lectors es lliurarà en el marc de la gala literària que organitza El Born Centre Cultural com a prèvia de la diada de Sant Jordi (17 de març), un acte obert al públic en què es presentaran les novetats més destacades en novel·la històrica, amb l’assistència d’editors i escriptors.