Categories: Exposició |

La mostra ‘Renau. El combat per una nova cultura’, guardonada amb el Premi Laus bronze

L’exposició sobre l’artista valencià Josep Renau ha estat un dels projectes reconeguts a la cinquantena edició dels Premis ADG Laus de Disseny Gràfic i Comunicació Visual. Dels 1257 projectes presentats de 9 nacionalitats diferents, la mostra de Renau ha estat reconeguda amb el bronze a l’apartat de disseny gràfic i gràfica aplicada als espais.

El projecte, de l’estudi de disseny gràfic Bildi, ha destacat per la modulació arquitectònica de l’espai i la creació d’una tipografia modular per crear l’’atmosfera Renau’, densa, fosca i contundent.

L’exposició ‘Renau. El combat per una nova cultura‘ va tenir lloc a El Born CCM del 13 de juny al 13 d’octubre de 2019 i estava estructurada en quatre grans àmbits que repassaven els moments claus de la trajectòria artística i personal de Josep Renau, des dels seus inicis a principis del segle XX a l’exili a Mèxic i Berlín, on va morir l’any 1982.

Aquest no és l’únic reconeixement d’aquesta exposició. La mostra va ser seleccionada com a finalista dels Premis FAD 2020 en la categoria d’intervencions efímeres.