• Les Justes del Born

“Les Justes del Born” posen el nostre passat i present a debat

Llegir el passat per comprendre millor el present i projectar el futur. Amb aquesta voluntat arrenca el cicle de conferències Les Justes del Born. Diàlegs de passat i present, un conjunt de cinc sessions que proposen un combat dialèctic entre dos experts referents i reconeguts sobre algunes de les temàtiques que han marcar la història recent del nostre país.

Tot vinculant temàtiques que han tingut ressò en la nostra història i que ara tornen a estar al punt de mira, el cicle repassa temes tan actuals i diversos com les relacions Catalunya – Espanya, els moviments socials i veïnals, el paper dels mitjans de comunicació i l’opinió pública, les migracions o el paper de la dona en moments de conflicte. Sempre, de la mà de dues figures referents en la temàtica, ja sigui per la seva experiència acadèmica, professional o personal.

El cicle Les Justes del Born és una producció conjunta de la revista L’Avenç i El Born Centre Cultural. L’entrada a totes les sessions és gratuïta.

La primera sessió tindrà lloc DIJOUS 14 DE GENER a les 19h amb #Interaccions sobre les relacions Catalunya / Espanya, amb Margarida Casacuberta i Joan B. Culla. La resta de calendari es pot consultar aquí.

cartell justes born